Om K/M

Hur allt började......

Matt & Textilgrossisten är ett familjeföretag som grundades 2006 utav Martin och Klas Isaksson. Ända sedan barnsben har de hjälpt till i föräldrarnas inredningsbutik, så att senare starta egen verksamhet var ett naturligt steg att ta då detta varit deras vardag under hela uppväxten.

Utveckling av företaget

Genom åren har Matt & Textilgrossisten utvecklats från en möbel och presentbutik till en grossistverksamhet, där vi idag endast säljer till återförsäljare och företag. Däremot har inriktningen på textilier och mattor hållit i sig då det är som vi har stor kunskap och passion för.

Tanken på att sadla om och bli grossister, växte fram under åren vi drev butiker och kände att det saknades något på marknaden. Vi ville ha en leverantör som kunde ge en personlig service och som fanns nära till hands. Detta är därför vår drivkraft – vi vill finnas nära till hands för våra kunder. 

Inriktning och Sortiment

 Det som utgör kärnan i företaget är våra mattor, då vi med stolthet kan säga att vi idag har ett utav Sveriges största sortiment inom mattor. 

Genom att vi själva importerar alla produkter samtidigt som vi köper in stora kvantiteter, så slipper vi mellanhänder och kan därför erbjuda produkter med hög kvalitet, till ett lågt marknadsmässigt pris. Genom åren har vi arbetat upp en bred kunskap inom marknaden och har en god förståelse, då vi själva vet behoven man har som butiksägare.

Vår vision och Affärsidé

Vår affärsidé är att kunna tillgodose våra kunder med ett brett sortiment, till ett lågt pris med en hög service! Vårt mål är att kunna erbjuda en god service till alla våra kunder och vi lägger därför stor vikt att ha en nära kundkontakt och lyssnar alltid på feedback och önskemål ifrån våra kunder, detta för att ständigt kunna förbättra oss och att hålla våra kunder nöjda.  

Totalsumma:
    Till kassan